Banff-Lake Louise
Door: Carlo
Blijf op de hoogte en volg Carlo en Heleen
21 Juni 2017 | Canada, Lake Louise
Vervolgens zijn we vroeg gaan rijden want volgens het plan hadden we genoeg te zien. We zouden de Bow Valley Parkway gaan rijden. Een weg vol met leuke wandelroutes met de nodige 'wildlife' bezienswaardigheden. We kwamen wat dat betreft van een koude kermis thuis. De route was fantastisch, veel bergen, bossen, watervallen en snelstromende rivieren. Maar we hebben op deze route alleen een eekhoorn gezien en dat terwijl er beren, wolven, herten, elanden en lynxen te zien zouden moeten zijn. En uiteraard de Rocky Mountain giraffe. Giraffe hoor ik jullie denken? Ja inderdaad. Die schijnt hier te zijn, hij is alleen nog nooit gezien.
Bij aankomst in Lake Louise hebben we de gondel genomen de berg op en werden we beloond, tijdens de rit omhoog, met een uitzicht op een moederbeer met 2 jongen direct onder onze gondel. Toch nog wat wilde dieren gezien. Aan de top was het uitzicht geweldig en we hebben weer wat mooie plaatjes kunnen schieten.
Morgen blijven we in dit plaatsje en gaan we in ieder geval 2 meren bezoeken en wat wandelingen maken. Schijnt helemaal de bom te zijn.
Box
21 Juni 2017 - 07:03
Ria:
Leuk vertaald. Jullie genieten wel he. Leuk hoor -
21 Juni 2017 - 10:23
Pa En Ma:
heerlijk om jullie verhalen te lezen met een vette lach af en toe!(Heleen en haar sok, ha ha) houden zo kinderen! -
22 Juni 2017 - 20:19
Leonie: