Waterton Park - Banff
Door: Heleen
Blijf op de hoogte en volg Carlo en Heleen
20 Juni 2017 | Canada, Banff
Door prachtige natuur, met af en toe wat berggeitjes, en leuke plaatsjes (bijv. Longview) kwamen we na een dikke vier uur rijden aan in Banff.
Voor Banff had ik niet echt iets geprogrammeerd. Er waren wat opties zoals met de kabelbaan naar mount Sulphur of met een tour mee om wildlife te spotten, maar om een lang verhaal kort te maken: niks van dat alles gedaan. Alleen lekker door het stadje gewandeld langs alle souvenir- en outdoorwinkels.
Morgen gaan we er weer tegenaan. Dan rijden we naar Lake Louise over de scenic Bow Valley Parkway. Dat belooft weer prachtig te worden, maar daar vertelt Carlo morgen van alles over.
Het was vandaag gelukkig een stukkie warmer dan gisteren. Morgen schijnt een mooie dag te worden, maar daarna voorspelt de Canadese Jan Pelleboer regen. We zullen zien...
20 Juni 2017 - 12:28
Ria:
Klinkt zo heel mooi. Genieten van de verslagen en kijk er elke avoid naar uit. -
20 Juni 2017 - 21:51
Raoul Duke:
Heel Kort Heleen. Mount Sulphur had ik graag een verslag van gehad. Of iets van achtergrond rondom de naam "Banff". Ik bedoel: 1 F lijkt me genoeg. Maar OK, we wachten met smart op het verslag van Carlo.
PS: hoe heet de Canadese Jean P.?