Sanur
Door: Carlo en Heleen
Blijf op de hoogte en volg Carlo en Heleen
27 Augustus 2014 | Indonesië, Sanur
We zitten in een heerlijk hotel met een eigen privé-strand met in de directe omgeving voldoende vertier qua restaurants en barretjes.
Gisteren hebben we flink uitgepakt en hebben we voor € 40,-- een driegangendiner, inclusief drankjes weggewerkt. Normaal spenderen we € 15,-- aan eten en drinken, maar we hadden dan ook wat te vieren: ons 20-jarig huwelijk. Het bestond uit soep naar keuze vooraf en als hoofdgerecht een enorme visschotel met een hele kreeft, krab en snapper. Daarnaast nog gamba's, tonijn en inktvis en als afsluiting een lekker toetje. Wat een feest!!
Morgen vertrekken we weer naar huis. We hebben een heerlijke vakantie gehad, zowel op Java als op Bali. Beide eilanden zijn,zoals al aangegeven door de mensen die er geweest zijn, verschillend qua natuur, bevolkingsdichtheid en vooral de drukte op de wegen.
Donderdag vliegen we vanaf Denpasar eerst naar Kuala Lumpur, om dan vervolgens rechtstreeks naar Amsterdam te vliegen en daar op vrijdagochtend aan te komen. We vonden het weer erg leuk om jullie reactie te lezen en bedanken jullie daar dan ook voor.
Tot ziens!
27 Augustus 2014 - 16:02
Trudy:
Wij hebben weer genoten van jullie
verhalen,nog veel plezier en een
prettige terugreis. -
27 Augustus 2014 - 16:39
Anja:
Goede reis! -
27 Augustus 2014 - 16:55
Jack:
Car en leen,
Fantastische vakantie en mooie ervaringen erbij.
Het leesvoer was weer vermakelijk.
Thanx
Safe flight. -
27 Augustus 2014 - 22:07
Ewa Idzardi:
Zoals altijd heb ik genoten van jullie verhalen. Goede vlucht terug. -
28 Augustus 2014 - 00:06
Cobie:
Fijn dat jullie het leuk hebben gehad. Goede reis naar huis. -
28 Augustus 2014 - 18:35
Joke:
Het was ook wel leuk om jullie verslagen te lezen! Erg leuk gedaan! Goede reis en bereid je voor op een regenachtig Nederland .... Jullie kunnen gelijk in het feestgedruis meegaan , want jullie dorp staat op z'n gezellige kop! Gr Joke en Cees