Kalibaru, Java - Munduk, Bali
Door: Carlo
Blijf op de hoogte en volg Carlo en Heleen
17 Augustus 2014 | Indonesië, Munduk
Vanmorgen hebben we dus de overtocht per veerboot naar Bali gemaakt. Het zal wel een vertekend beeld zijn,maar hier geen drukte op de weg, en heel veel natuur. Voordat we bij ons hotel kwamen zijn we eerst gaan snorkelen bij Menjangan. Per boot maakten we een overtocht van een half uur naar het eiland alwaar wij dus gingen snorkelen. Naar mijn weten heb ik het 2x eerder gedaan,maar Heleen heeft het nog nooit gedaan. We waren bij een schitterend Koraal met zeker wel 50 (snapt iemand hem? Hij is heel flauw....) verschillende soorten en gekleurde vissen. Heerlijk om te doen. Met Heleen ging het ook prima. Ze kreeg een klein beetje hulp van de gids maar het ging prima. Uiteindelijk is ze wel gewond aan haar been weer de boot in gegaan,maar ze weet niet wanneer ze gewond is geraakt. Beetje jodium erop en klaar. Bikkel.
Ik zit dit verhaal nu met een uitzicht op een ondergaande zon over de rijstvelden, vanaf ons balkon van onze cottage te typen. Uiteraard met een lekkere Bintang naast me, die overigens wel iets kouder had gekund. We zijn vanmiddag ingecheckt bij de Puri Lumbung Cottages in Munduk en we blijven hier 2 nachten.
Morgen weer meer over Munduk!
Tot later weer.
Trudy:
Ik ook,hij is leuk. : ) -
17 Augustus 2014 - 18:48
Jack:
Hijs flauw juh miskoepeeer. Maar wat mooi zeg.