Einde in zicht
Door: Carlo
Blijf op de hoogte en volg Carlo en Heleen
04 Augustus 2016 | Australië, Cairns
De afgelopen 2 dagen valt niet veel over te vertellen. We hebben namelijk 2 dagen heerlijk op het strand doorgebracht en verder helemaal niets uitgevoerd. Heerlijk om zo de reis te eindigen in Australië en Port Douglas was voor dit doel ideaal. Ik spreek ook namens Heleen als ik zeg dat we een heerlijke en prachtige vakantie hebben gehad tot zover. Dat begon met het fantastische bezoek en onthaal aan de familie van Zelst in Perth waarbij we ontzettend blij waren om alle familie te ontmoeten. Dit was een geweldige start van onze trip en we willen nogmaals iedereen bedanken van de familie van hoe jullie met ons zijn omgegaan en hoe jullie voor ons gezorgd hebben.
Vanaf het moment dat we in Melbourne aankwamen zijn we vooral de steden en het land en de natuur in dat gedeelte van Australië gaan ontdekken waarbij ik kan zeggen dat Heleen een schitterend programma heeft uitgewerkt en we genoten hebben van de steden maar ook heel erg van de natuur hier. De laatste 1,5 week was wat meer gericht op relaxen op het strand. In Mission Beach viel dat een beetje in het water, maar in Port Douglas was het echt heerlijk. Ook het bezoek aan de tablelands en de continue confrontatie met het tropische regenwoud hier was fantastisch om te zien. Het is erg jammer dat het er weer bijna op zit maar niet getreurd, we kunnen weer een nieuwe vakantie gaan plannen en er zijn al weer wat ideetjes ontstaan tijdens deze vakantie. Eerst maar eens over een week of 8 naar Zuid-Spanje voor een dag of 10 :)
Iedereen weer bedankt voor de reacties en ik hoop dat we elkaar allemaal weer snel zien en spreken.
Groet, Heleen en Carlo
04 Augustus 2016 - 09:25
Cees Meijdam:
Carlo en Heleen, ik vond het weer heel erg leuk om jullie verslagen te lezen, bedankt en goede reis naar huis.
04 Augustus 2016 - 10:35
Ria:
ook Bedankt dat jullie ons hebben bezocht. Het was een hele fijne dag. Echt gezellig. Hopen het nog eens over te doen. We hebben van jullie bezoek genoten en als Ik nu iets zie op fb van Heleen van Zelst weet Ik tenminste wie het is. Nogmaals Bedankt voor jullie bezoek en we hopen nog meer van de familie leden te mogen ontvangen.
Liefs tante Ria en ome Piet -
04 Augustus 2016 - 10:39
Cobie:
Het was weer leuk om alle verslagen te lezen. En dan nu een prettige terugreis en ik zie jullie zaterdag of zondag. -
04 Augustus 2016 - 23:11
Trudy:
Leuk weer al die verhalen en voor straks
een hele fijne vlucht en dat de pilletjes van Jacolien
maar weer mogen helpen in het vliegtuig,tot zaterdag. -
06 Augustus 2016 - 13:34
Mascha:
Ik zie dat jullie mooi op tijd aankomen op Schiphol. Welkom thuis en tot de 20e!